Home Links Sponsoren Contact
Volg ons via

35e Auto Beerda Midzomertoernooi 2017


Bekijk het speelschema op Toernooi.nl

Krokussen, lammetjes…De eerste tekenen van voorjaar, en daarmee een nieuw tennisseizoen.

De voorjaarscompetitie is inmiddels alweer losgebarsten.

Maar zoals iedereen weet, is de voorjaarscompetitie eigenlijk alleen maar bedoeld om in vorm te raken voor het enige wat écht telt…het Auto Beerda Midzomertoernooi!

De kenner heeft het al in zijn agenda staan: rond de langste dag van het jaar, het leukste en gezelligste tennistoernooi van het jaar. In juni wordt er op de banen van de Kollumer Tennis Club weer volop getennist in vele enkel en dubbel categorieën. Zowel spelers die op een sportieve manier de strijd met elkaar aan willen gaan, als toeschouwers die dit willen aanschouwen, kunnen hun hart ophalen. Uiteraard onder het genot van de traditionele lekkere hapjes en drankjes.

Om spelers zo veel mogelijk tennisplezier te bieden, werd vorig jaar in de alle categorieën in poule-verband gespeeld. De vele positieve reacties en het volle speelschema maakten duidelijk dat deze opzet een groot succes was. Het spreekt dan ook voor zich dat we dit jaar op dezelfde voet verder gaan.

De wedstrijden worden gespeeld van 19 t/m 25 juni (voorweekend 19 + 20 juni; finaledag 24 juni).

Inschrijven kan op www.toernooi.nl. Hier vindt u ook de laatste informatie over indelingen, wedstrijdschema’s en uitslagen. Raadpleeg deze site dan ook regelmatig zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Wij hopen u allen in groten getale op en naast de baan te mogen verwelkomen. Immers, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

De Midzomertoernooicommissie

Bekijk het speelschema op Toernooi.nl

Onze sponsoren Alle sponsoren
Website sponsor:
Volg ons
Copyright © 2022 KTC Kollum & Junction.nl