Home Links Sponsoren Contact
Volg ons via

Bericht van de voorzitter


Beste mensen, leden KTC

Er is door het bestuur van de “Kollumer Tennis Club” aandacht gevraagd voor de grote clubactie die op landelijk nivo is uitgerold om loten te verkopen voor ieders eigen sportvereniging.

Een lot kost € 3,00 euro en van ieder verkocht lot gaat maar liefst € 2,40 naar onze club. De hoofdprijs is € 100.000,–

Het bestuur is bezig met de voorbereidingen voor de vervanging van twee banen en renovatie van de kantine. De plannen hiervoor wil zij op de najaarsvergadering van 20 november a.s. graag aan jullie presenteren. De opbrengst, van door onze leden verkochte loten, wil het bestuur mede gebruiken voor de realisering van deze plannen.

Jullie begrijpen dat de opbrengst van ieder verkocht lot welkom is om onze ideeën te realiseren. Wij doen daarom nogmaals een beroep op jullie om loten te kopen maar, ook heel belangrijk, te verkopen aan vrienden, familie, kennissen enz. Je hoeft daarvoor niet bij de deuren langs maar gewoon per Mail of via Facebook, Twitter enz. deze club-actie kenbaar maken. Loten kopen dat kan via deze link.

Je hoeft dus geen contant geld op te halen of loten te bezorgen. Alles gaat gewoon via de digitale weg. Kwestie van even aan je PC of laptop zitten en iedereen die je kent te verwijzen naar de site van de KTC met het verzoek een of meer lootjes te kopen voor ons doel. Straks een paar nieuwe banen en een mooie kantine.

Loten kunnen nog gekocht worden t/m 19 november! Koop ze nu!

Heel veel succes,

Namens het bestuur,

Aad de Bruijn

Onze sponsoren Alle sponsoren
Website sponsor:
Volg ons
Copyright © 2022 KTC Kollum & Junction.nl