Home Links Sponsoren Ledeninformatie Contact   - Leden inlog
Volg ons via

Wintertraining 2019/2020


Inmiddels zit voor bijna alle groepen de zomertraining erop.

Voor degenen echter die door willen trainen en zich niet teveel af laten schrikken door de weersomstandigheden wordt er net als andere jaren de mogelijkheid geboden tot het volgen van een serie lessen in het najaar en een gedeelte van de winter.

In deze periode is de kans groot dat de gravelbanen niet goed bespeelbaar zijn en om die reden wordt er getraind op één van de Smash Court banen en is de groepsgrootte daardoor beperkt tot maximaal 5 personen.

Voor de senioren geldt dat er vanaf week 45 een serie van 10 lessen kan worden gevolgd.

De laatste les zou dan, mocht er niets uitvallen, in week 4 van 2020 zijn. Uitgevallen lessen worden na deze week ingehaald. In week 52 en week 1 is er geen training.

Een les duurt 60 minuten, uitgaande van een groep van 4 of 5 personen.

Op de volgende dagen en tijden wordt training aangeboden: maandag van 19:00 tot 22:00 uur en donderdag van 19:00 tot 22:00 uur.

De kosten voor deze serie zijn €100,- , gebaseerd op een groepsgrootte van 4 personen.

Aangezien de ervaring leert dat bij de jeugd vaak weinig animo is om in deze periode door te tennissen wordt er voor hen geen lessenreeks aangeboden. Voor degenen onder de jeugd die echter wel willen doortennissen wordt gekeken naar een mogelijkheid om toch te trainen. Neem hiervoor contact op met Henri Scheeringa.

Aanmelden kan uiterlijk tot 30 oktober. Geef hierbij aan op welke dag(en) en tijden je beschikbaar bent, liefst zo ruim mogelijk, dat maakt de planning iets gemakkelijker. > Klik hier voor het aanmeldformulier <

Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht wanneer je bent ingedeeld.

Mocht je nog vragen hebben, neem voor nadere informatie contact op met de trainer Henri Scheeringa via e-mail: henrischeer@hotmail.com.

Met je inschrijving verklaar je dat je akkoord gaat met de voorwaarden/het lesreglement. Lees die dus door s.v.p.

 

Inschrijven wintertraining

Het aanmeldformulier vind je onderaan deze pagina. In deze periode is de kans groot dat...

Onze sponsoren Alle sponsoren
Website sponsor:
Volg ons
Copyright © 2020 KTC Kollum & Friks.nl