Home Vrienden van KTC Sponsoren Links Veelgestelde vragen Contact
Volg ons via

De KTC doet mee aan Rabo ClubSupport


Wij doen mee aan Rabo ClubSupport voor de aanleg van de twee Padelbanen.

Sinds december 2021 wordt er hard gewerkt aan de plannen voor de nieuwe zeer populaire racketsport Padel in Kollum. De bedoeling is om twee padelbanen bij de Kollumer Tennis Club aan te leggen. Je zult in de toekomst onbeperkt gebruik kunnen maken van de Padelbanen door lid te zijn / worden van de Kollumer Tennis- en Padelclub. Ook kun je de padelbaan inclusief racket en ballen per keer huren (als je niet lid wilt worden). Scholen zullen kosteloos gebruik kunnen maken van de banen. Daarnaast zullen er clinics en lessen gegeven worden in Padel en is er de mogelijkheid om competitie te spelen. Jaarlijks zal er een open toernooi plaatsvinden en natuurlijk mogen de toss avonden niet ontbreken. De banen worden opengesteld voor iedereen!

De Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat de Rabobank leden heeft én een deel van hun winst teruggeeft aan de maatschappij. Als lid mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven er ondersteund worden. Hoe meer stemmen voor de KTC, des te groter wordt het bedrag wat de KTC mag ontvangen.

Vanaf 5 september a.s. kan er op de KTC Kollum gestemd worden. Stem via de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport

Nog geen lid van de Rabobank? Regel dit eenvoudig via de Rabo App (service -> algemeen -> lidmaatschap) Het lidmaatschap is gratis.

Onze sponsoren Alle sponsoren
Website sponsor:
Volg ons
Copyright © 2024 KTC Kollum & Junction.nl