Home Vrienden van KTC Sponsoren Links Veelgestelde vragen Contact
Volg ons via

Veelgestelde vragen

Een padelbaan boek je eenvoudig online, kijk voor meer info op onderstaande pagina:

Padelbaan boeken

Een tennisbaan boek je eenvoudig online, kijk voor meer info op onderstaande pagina:

Tennisbaan boeken

KNLTB ClubApp (alleen voor leden)

Allereerst dien je de app te downloaden. Dit kun je doen in de App Store of via Google Play.

Link Android

Link IOS

Zodra je de app hebt gedownload, zoek je de Kollumer Tennis Club op via de zoekfunctie en kan je inloggen. Dit kan met het KNLTB bondsnummer (Je bondsnummer staat op je tennispas) of met een Clublidnummer. Spelers die nooit competitie hebben gespeeld zullen enkel een clublidnummer hebben. Deze is te vinden in de welkomsmail die verstuurd is vanuit de club (bij inschrijving). Mocht je hem niet hebben, vraag hem dan op bij de ledenadministratie. Via ledenadministratie@ktckollum.nl

Eerste gebruik:

Heb jij je bonds/lidnummer en ga je voor het eerst je account instellen? Klik dan op de inlogpagina op de onderste link (Nieuw Wachtwoord aanmaken?) dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. Je kan dan een eigen wachtwoord instellen en daarmee inloggen.

Baan reserveren

Onder het kopje “spelen” is het mogelijk om een baan te reserveren. Kies de datum en tijd en selecteer met wie je gaat spelen. Na het reserveren krijgt een bevestiging per mail.

Niet gevonden wat je zocht of wil jij alles weten van de APP? Download dan hier de volledige handleiding:

Handleiding KNLTB ClubApp

Leden en niet leden kunnen padel en tennis spelen in Kollum

Je bent al lid van de KTC. Dan ben je nu ook automatisch lid van padel. Het contributiebedrag blijft ongewijzigd. Je krijgt dus 2 sporten voor de prijs van 1. Je kunt zowel de tennis- als de padelbaan reserveren via de KNLTB Club app.

Word lid; je kunt zowel tennis als padel onbeperkt spelen. Zie voor de tarieven op de website: www.ktckollum.nl Het eerste jaar betaal je naar rato, d.w.z. lid per 1 maart, is 10 maanden contributie betalen. Proeflidmaatschap 3 maanden: vindt je het toch niet leuk, dan betaal je slechts 1 kwartaal.

Je wilt niet lid worden. Dan kun je een baan huren via de Meet&Play app of via padelboeker.nl / tennisboeker.nl. Voor padel zul je rackets erbij kunnen huren en ballen zijn te koop. Betalen doe je eenvoudig met iDeal. Je ontvangt bij een reservering een code per mail, waarmee je je toegang kunt verschaffen tot het park.

Lessen

Als lid, kun je zowel voor tennis als padel trainingen volgen bij gediplomeerde trainers. Op de maandag worden de tennislessen verzorgd door Henri Scheeringa, op de donderdag door Arjen Huttema, de padellessen zijn op woensdag en worden verzorgd door Jelle de Roos. Trainingen starten eind maart / begin april en zijn zowel voor junioren als senioren. Inschrijven? Regel het via ktckollum.nl

Clinics

Er zullen voor beide sporten clinics georganiseerd gaan worden in maart. Tijdens een clinic kun je de desbetreffende sport proberen en kijken of het wat voor je is. Rackets en ballen zijn aanwezig bij de club, zodat je eerst geen investering hoeft te doen. De clinics staan op 1 april 2023 gepland meer info.

Individueel

Individueel lid worden is geen probleem. Er zullen toss avonden georganiseerd worden, waar je naartoe kunt gaan. Je speelt dan in wisselende samenstellingen in verschillende rondes met en tegen elkaar. Er zullen appgroepen gemaakt worden, zodat het gemakkelijk is om vier mensen bij elkaar te krijgen. Tevens is het volgen van training een manier om andere mensen te leren kennen en op die manier vier mensen bij elkaar te krijgen. Bij tennis kan dit natuurlijk ook met twee personen.

Als lid van de Kollumer Tennis & Padel club, heb je de mogelijkheid om ongelimiteerd te tennissen en te padellen tijdens de ruime openingsuren.

Onze tarieven vind je hier. Deze tarieven zijn zonder lessen of competitie.

Dinsdagavond is Toss-avond. Tossen houdt in dat je alleen naar de club komt en vervolgens wordt ingedeeld voor een dubbelpartij (je hoeft dus geen tennis- /padelpartner te hebben). Een hele leuke manier om andere clubleden te leren kennen! Korte wedstrijden van ongeveer 20 minuten in wisselende samenstellingen. Alle niveaus zijn welkom!
Meer informatie:
https://www.ktckollum.nl/activiteiten/tossen/

Een overzicht van de beschikbaar tennis & padel les mogelijkheden vind je hier: https://www.ktckollum.nl/activiteiten/

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws rondom de Kollumer Tennis & Padel club? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook of Instagram.

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons dan of stuur een berichtje via Facebook

Onze sponsoren Alle sponsoren
Website sponsor:
Volg ons
Copyright © 2024 KTC Kollum & Junction.nl