Home Vrienden van KTC Sponsoren Links Veelgestelde vragen Contact
Volg ons via

Officiele opening Padelbanen / OPEN dag KTC


Nee, het is echt waar, op zaterdag 1 april zullen de nieuwe padelbanen officieel geopend gaan worden. Tevens is dit de OPEN dag van onze vereniging.

De padelclinics worden gegeven door Jelle de Roos, Anne-Rim Romp en Ruud van Hees. Jelle de Roos van de Roos Sport Coaching zal samen met Anne-Rim Romp de padeltrainingen gaan verzorgen in Kollum voor zowel de jeugd als volwassenen. Jelle is een zeer ervaren gediplomeerde padeltrainer. Hij brengt met veel passie jullie graag de technische en vooral tactische aspecten van padel bij. Anne-Rim is een enthousiaste proactieve trainer die vroeger op toptopniveau getennist heeft, tennisles geeft en de opleiding volgt tot padeltrainer. Ruud is een zeer ervaren trainer die inmiddels binnen en buitenlandse ervaringen heeft opgedaan als speler en trainer. Ruud is leercoach (opleider tot padeltrainer) en leercoach coördinator bij de KNLTB en assistent bij Diego Mieres, de Nederlandse padelcoach bij de mannen. En incidenteel als co-commentator te beluisteren bij Ziggo Sport. Tijdens de clinics kun je kennismaken met de padelsport, tevens zal er uitleg over het materiaal gegeven worden.

Voor tennis verzorgd onze “eigen” Arjen Huttema de clinics. Arjen Huttema geeft samen met Henri Scheeringa de tennislessen bij de KTC. Arjen hoopt binnenkort zijn opleiding tot tennistrainer af te ronden. Arjen start in maart met een groep jeugd. De officiele lessen vangen aan in begin april.

Het programma:
13.00-15.00 uur gratis clinics voor zowel tennis als padel, opgave via de Meet&Play
15.00 uur officiele opening van de padelbanen
15.30 uur demonstratiewestrijd van padeltoppers
16.15 uur start Toss van tennis en padel
16.30 uur BBQ en borrel

Tijdens de open dag is de stand aanwezig van PadelXpress & TennisXpress waar je een racket, ballen etc. kunt kopen. Tevens wordt je hier goed geadviseerd.

De clinics zijn gratis, opgeven kan hier:
Padelclinic
Tennisclinic
Opgave tot en met 22 maart, vol = vol.

Voor de BBQ kan hier worden opgegeven: https://www.ktckollum.nl/aanmelden-bbq-1-april-2023/
Iedereen kan meedoen aan de BBQ. Opgave mogelijk t/m 26 maart 2023.

Deze dag is van jong tot oud, lid of geen lid, iedereen is welkom!

Graag tot ziens op 1 april 2023!

Voor vragen kunt u een email sturen naar: voorzitter@ktckollum.nl

 

 

 

Onze sponsoren Alle sponsoren
Website sponsor:
Volg ons
Copyright © 2024 KTC Kollum & Junction.nl