Home Vrienden van KTC Sponsoren Links Veelgestelde vragen Contact
Volg ons via

Je wilt padel of tennis spelen in Kollum?


Leden en niet leden kunnen padel en tennis spelen in Kollum

🎾 Je bent al lid van de KTC. Dan ben je nu ook automatisch lid van padel. Het contributiebedrag blijft ongewijzigd. Je krijgt dus 2 sporten voor de prijs van 1. Je kunt zowel de tennis- als de padelbaan reserveren via de KNLTB Club app.

🎾 Word lid; je kunt zowel tennis als padel onbeperkt spelen. Zie voor de tarieven op de website: www.ktckollum.nl Het eerste jaar betaal je naar rato, d.w.z. lid per 1 maart, is 10 maanden contributie betalen. Proeflidmaatschap 3 maanden: vindt je het toch niet leuk, dan betaal je slechts 1 kwartaal.

🎾 Je wilt niet lid worden. Dan kun je een baan huren. Over enkele weken zullen de tennis- en padelbanen te reserveren zijn via de Meet&Play app of via padelboeker.nl / tennisboeker.nl. Voor padel zul je rackets erbij kunnen huren en ballen zijn te koop. Betalen doe je eenvoudig met iDeal. Je ontvangt bij een reservering een code per mail, waarmee je je toegang kunt verschaffen tot het park.

Lessen

Als lid, kun je zowel voor tennis als padel trainingen volgen bij gediplomeerde trainers. Op de maandag worden de tennislessen verzorgd door Henri Scheeringa, op de donderdag door Arjen Huttema, de padellessen zijn op woensdag en worden verzorgd door Jelle de Roos. Trainingen starten eind maart / begin april en zijn zowel voor junioren als senioren. Inschrijven? Regel het via ktckollum.nl

Clinics

Er zullen voor beide sporten clinics georganiseerd gaan worden in maart. Tijdens een clinic kun je de desbetreffende sport proberen en kijken of het wat voor je is. Rackets en ballen zijn aanwezig bij de club, zodat je eerst geen investering hoeft te doen. De clinics worden met enkele weken gepland en je kunt je dan hiervoor inschrijven via de Meet&Play app.

Individueel

Individueel lid worden is geen probleem. Er zullen toss avonden georganiseerd worden, waar je naartoe kunt gaan. Je speelt dan in wisselende samenstellingen in verschillende rondes met en tegen elkaar. Er zullen appgroepen gemaakt worden, zodat het gemakkelijk is om vier mensen bij elkaar te krijgen. Tevens is het volgen van training een manier om andere mensen te leren kennen en op die manier vier mensen bij elkaar te krijgen. Bij tennis kan dit natuurlijk ook met twee personen.

Tennislessen / Padellessen

Aanmelden tennislessen LESREGLEMENT TENNIS De leerling dient lid te zijn van de tennisvereniging. De tennisleraar...

Lid worden

Tarieven Het tarieven overzicht staat hier. UPDATE: Er is momenteel geen wachtlijst om lid te...

Onze sponsoren Alle sponsoren
Website sponsor:
Volg ons
Copyright © 2024 KTC Kollum & Junction.nl