Home Vrienden van KTC Sponsoren Links Veelgestelde vragen Contact
Volg ons via

Mogelijke aanleg Padelbanen bij de Kollumer Tennis Club


Sommige van jullie hebben de geruchten misschien al gehoord. Maar nu is het dan echt tijd om er publiekelijk aandacht aan te geven. De Kollumer Tennis Club doet namelijk onderzoek naar de mogelijke aanleg van padelbanen! Het lijkt ons een geweldige toevoeging aan ons prachtige park.

Update januari 2023: De aanleg is begonnen! Meer informatie: https://www.ktckollum.nl/padel/

Padel is momenteel de snelst groeiende sport van Nederland en de wereld. Waarom, omdat het ontzettend gaaf is! Padel is afkomstig vanuit Spanje, waar het één van de grootste sporten is. Het wordt gespeeld op een rechthoekig veld wat omringt is door glazen wanden en hekwerk. Je speelt het net als bij tennis met een (soort)racket en een bal. De glazen wanden maken deel uit van het speelveld, dit maakt tactisch spelen belangrijker dan kracht. De rally’s zijn veelal langer dan bij tennis. Padel wordt daardoor ook wel gezien als een combinatie tussen tennis en squash. Padel wordt echter alleen in dubbelspel gespeeld. Het is fysiek minder belastend en kan op hoge leeftijd nog gespeeld worden. Ook is het makkelijk te leren, dynamisch en ontzettend verslavend omdat het zoveel fun is. Het is dan ook een sport voor iedereen!

Benieuwd naar alle spelregels? Bekijk ze via deze video:

Om de algehele interesse te peilen hebben wij een enquête opgesteld. We willen alle leden dan ook vragen om deze voor ons in te vullen. De enquête is ook bestemd voor niet leden in de regio rondom Kollum. Het invullen duurt maximaal 2 minuten en is geheel anoniem. Invullen kan via deze link: Enquête 

Padel zal je onbeperkt kunnen spelen door lid te worden van de Kollumer Tennis en Padel club of door een online een baan te huren.

Ben jij zo enthousiast geworden dat je kennis wilt maken met de sport? Dat kan! Wij hebben namelijk een padel clinic geregeld. Je krijgt een uur lang professionele begeleiding en leert zo de basis van padel. We hebben eerst 8 plekken beschikbaar en aanmelden is verplicht. Rackets zijn ter plaatse aanwezig. Tennisschoenen zijn geschikt om padel mee te spelen. Mocht je verhinderd zijn of de belangstelling is groter dan de 8 beschikbare plekken, de kans is groot dat er op een later moment meer clinics georganiseerd zullen worden.

Waar:           De PadelProfessor te Grou (overdekt)

Wanneer:    18 december 2021 om 10:00

Voor wie:    alle leden

Kosten:       €15,- per persoon

Vervoer:      Eigen vervoer

Aanmelden kan via een mailtje naar: dennis@ktckollum.nl

 

De padel commissie,

Ieteke, Johan, Louis, Dennis

Update: https://www.ktckollum.nl/padel/

Padel

Padel is momenteel de snelst groeiende sport van Nederland en de wereld. Waarom, omdat het...

Onze sponsoren Alle sponsoren
Website sponsor:
Volg ons
Copyright © 2024 KTC Kollum & Junction.nl