Home Vrienden van KTC Sponsoren Links Veelgestelde vragen Contact
Volg ons via

Uitgifte certificaten voor realisatie padelbanen


Sinds december 2021 wordt er hard gewerkt aan de plannen voor de nieuwe zeer populaire racketsport Padel in Kollum. De bedoeling is om twee padelbanen bij de Kollumer Tennis Club aan te leggen. Je zult in de toekomst onbeperkt gebruik kunnen maken van de Padelbanen door lid te worden van de Kollumer Tennis- en Padelclub. Ook kun je de padelbaan inclusief racket en ballen per keer huren (als je niet lid wilt worden). Scholen zullen kosteloos gebruik kunnen maken van de banen. Daarnaast zullen er clinics en lessen gegeven worden in Padel en is er de mogelijkheid om competitie te spelen. Jaarlijks zal er een open toernooi plaatsvinden en natuurlijk mogen de toss avonden niet ontbreken. De banen worden opengesteld voor iedereen!

De plannen vorderen gestaag! Zo hebben we subsidies mogen ontvangen, is er door donaties een bedrag binnengehaald en is de benodigde omgevingsvergunning verleend. De bouw kan bijna starten. Het is een hele uitdaging om de totale investering rond te krijgen, voor het laatste stuk zijn wij jullie nodig! We gaan daarom nu certificaten uitgeven, deze hebben een waarde van € 500,- per certificaat. In totaal worden er 20 uitgegeven. De looptijd van de certificaten is maximaal 15 jaar. De rente bedraagt 0%.

Door de vooraf bepaalde looptijd is het niet mogelijk het ingelegde bedrag tussentijds op te nemen. Na het tweede jaar wordt jaarlijks in de maand september minimaal één certificaat uitgeloot om terugbetaald te worden. Het certificaat is een achtergesteld beleggingsproduct, dit betekent dat bij faillissement van de vereniging de certificaathouders als laatste zullen worden uitbetaald.

Mocht jij de club financieel willen helpen door één of meerdere certificaten te kopen, vul dan onderstaand formulier in. Heb je nog vragen, stuur een mail naar Dennis@ktckollum.nl.

Maak het mede mogelijk dat er straks Padel gespeeld kan worden in Kollum.

 

Stand uitgegeven certificaten per 16 februari 2023: alle 20 stuks zijn verkocht

 

 

Inschrijving voor Padellessen is geopend

Meer informatie over de padellessen

Onze sponsoren Alle sponsoren
Website sponsor:
Volg ons
Copyright © 2024 KTC Kollum & Junction.nl