Home Vrienden van KTC Sponsoren Links Veelgestelde vragen Contact
Volg ons via

Padel update


Sinds december 2021 wordt er hard gewerkt aan de plannen voor de nieuwe zeer populaire racketsport Padel in Kollum. De bedoeling is om twee padelbanen bij de Kollumer Tennis Club aan te leggen. Je zult in de toekomst onbeperkt gebruik kunnen maken van de Padelbanen door lid te worden van de KTC Kollum Tennis & Padel. Ook kun je de padelbaan inclusief racket en ballen per keer huren (als je niet lid wilt worden). Scholen zullen kosteloos gebruik kunnen maken van de banen. Daarnaast zullen er clinics en lessen gegeven worden in Padel en is er de mogelijkheid om competitie te spelen. Jaarlijks zal er een open toernooi plaatsvinden en natuurlijk mogen de toss avonden niet ontbreken. De banen worden opengesteld voor iedereen!

In de afgelopen maanden zijn er flinke vorderingen gemaakt, er is nog veel werk te verrichten, maar de verwachting is dat binnen enige tijd “de schop de grond in” kan en dat in het voorjaar van 2023 er Padel gespeeld kan worden in Kollum. Er worden dan ook lessen aangeboden (zowel voor de jeugd als volwassenen) en er zijn natuurlijk clinics om kennis te maken met deze enorm leuke sport.

Om niets te missen van de bouw van de Padelbanen, informatie omtrent clinics en lessen etc. kun je je nu inschrijven voor de nieuwsbrief. We zullen maandelijks een update versturen. De eerst volgende nieuwsbrief zal eind november verstuurd worden.

Meld je nu aan en mis niets 🙂


Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze sponsoren Alle sponsoren
Website sponsor:
Volg ons
Copyright © 2024 KTC Kollum & Junction.nl