Home Vrienden van KTC Sponsoren Links Veelgestelde vragen Contact
Volg ons via

Park & Kantine commissie

Parkcommissie

De parkcommissie zorgt er voor dat de tennisbanen in goede conditie verkeren. Tevens onderhouden zij alles rondom de banen zoals het gazon, de bomen, het hekwerk en de buitenzijde van de kantine.

De Parkcommissie bestaat uit:

Piet Hoekstra
 06 – 2073 3472
Louis Huizenga
Johan Postmus
Remko Rekker 06 – 50463397

Kantinecommissie

De hoofdtaak van de kantinecommissie is het verantwoord exploiteren van de kantine. Daarnaast vallen onderhoud en het schoonhouden van kantine en kleedkamers onder de werkzaamheden van de kantinecommissie. De kantinecommissie stelt jaarlijks een rooster op waarin bardiensten en schoonmaak worden geregeld.

Kantinediensten.
De commissie stelt het rooster voor de kantinediensten samen. Competitiespelers draaien minimaal 1 kantinedienst per jaar. Verder wordt het rooster aangevuld met vrijwilligers. Bij bijzondere evenementen (midzomertoernooi, bedrijventoernooi, clubkampioenschappen, hutspot-wintertennis etc. ) wordt een apart rooster samengesteld. Er is altijd behoefte aan (nieuwe) vrijwilligers voor de kantinediensten. Je kunt je hiervoor aanmelden bij één van de commissieleden.

Kantinerooster:
Let op: Als barmedewerker moeten wij bij twijfel altijd de leeftijd controleren! Alleen 18+!

Coördinatoren.
Elke week is een lid van de kantinecommissie coördinator. De coördinator is verantwoordelijk voor het beheer van de kantine. Hij/zij is aanspreekpunt voor sleutels van de kantine en de kantinediensten in die week. Bij de coördinator moet door de barmedewerker de sleutels worden gehaald en weer worden teruggebracht. De coördinator staat ook op het kantinerooster vermeld.
Schoonmaak.

Een paar maal per jaar vindt er een grote schoonmaak van de kantine en kleedruimtes plaats. Deze schoonmaak wordt op toerbeurt door enkele van onze leden verzorgt. Het rooster hiervoor wordt door de kantinecommissie opgesteld.

De kantinecommissie bestaat uit:

Remko Rekker
06 – 50463397
Korien Boerema
06 – 57802802
Pietie Buruma
06 – 24630470
Stanneke Verkerk
06 – 25553112
Onze sponsoren Alle sponsoren
Website sponsor:
Volg ons
Copyright © 2024 KTC Kollum & Junction.nl