Home Links Sponsoren Ledeninformatie Contact Registratie contactgegevens en gezondheidscheck   - Leden inlog
Volg ons via

Tennisleraar en coordinator

Tennisleraar Henri Scheeringa.

Henri Scheeringa is woonachtig in Grijpskerk en geeft sinds 2000 les bij onze vereniging.  Hij is op zijn twaalfde begonnen met tennis. In eerste instantie hadden voetbal en tennis zijn interesse. Op een bepaald moment moest er een keuze worden gemaakt omdat beide competities samenvielen. Henri heeft gekozen voor tennis en sindsdien speelt hij ieder jaar in competitieverband.

Diverse verenigingen hebben de revue gepasseerd; de Mepsche Niekerk, daarna de Cream Crackers, Bedum, GLTB en nu Kollum. Ook kom je Henri regelmatig op toernooien tegen, maar door het lesgeven is dat wat  minder geworden. Zijn huidige speelsterkte is 3 in de enkel en 4 in de dubbel.

Het geven van tennislessen is voor hem eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. In het laatste jaar van zijn studie fysiotherapie gaf hij wat lessen bij zijn oude club. Het beviel prima en daarop besloot hij om de opleiding tennisleraar te doen via de KNLTB. Na de opleiding kon hij direct aan de slag bij Pro Tennis, een tennisschool in Veenwouden, waar hij o.a. KTC Kollum kreeg toegewezen.

Vanaf het begin bevalt het Henri prima bij onze club. Hij omschrijft het als volgt: het park is fraai gelegen en de mentaliteit van de mensen staat me aan. Na een paar jaar besluit Henri echter te stoppen bij Pro Tennis. Zowel het bestuur, met de helaas in 2007 overleden voorzitter Gosse Beerda als voortrekker, en Henri willen graag met elkaar verder. Dit gebeurt dan ook en hier hebben beide partijen nog geen moment spijt van gehad. Naast Kollum geef hij ook nog les in Zuidhorn, Grootegast en Marum.

Henri Scheeringa kun je bereiken op onderstaande nummers:

0594 – 211689

06 – 288 00 181

Tennislessen

 Meer informatie over tennislessen Voorwaarden/lesreglement De leerling dient lid te zijn van de tennisvereniging. De...

Onze sponsoren Alle sponsoren
Website sponsor:
Volg ons
Copyright © 2021 KTC Kollum & Friks.nl